Vòmit 6 – MÊLÉE DE CLOENDA 2016

 

 

Quin Valiente

 

Competició: Mêlée presencial de Cloenda – LLMRC 2016

Lloc i data: Jamming Lounge, Barcelona; 13/01/2017

Frase d’inici: “M’empassaré el meu propi vòmit…”

Paraules obligatòries: predicar, gigoló, atòmic

Temps d’escriptura: 5 minuts

 

Vòmit 6

 

(AQUEST ESCRIT CORRESPON A UN EXERCICI D’ESCRIPTURA ESPONTÀNIA)

“M’empassaré el meu propi vòmit. Giraré els ulls cap als teus mugrons. Nedaré en la sal que deixi el teu plany, la teva suor…”

—Escolta, filla meva —li vaig dir a l’Anna abans que continués amb la cançó—.  Creus que és el tema més adequat pel dia del teu llicenciament?

Hauria d’haver predicat amb l’exemple, però jo també vaig ser heavy a la seva edat de catorze anys, fins que el gigoló del “profe” de…

 

Contrincants: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8

76 paraules

5 thoughts on “Vòmit 6 – MÊLÉE DE CLOENDA 2016

  1. Tot i que el meu vot va a un altre relat, dir que la lletra de la cançó és una estranya barreja d’estils (ara, heavy, no sé jo… 😉 Curiosa també la derivació de tema quan apareix la mare 🙂

    M'agrada

    • Efectivament, al text li mancava la tercera i última de les 3 paraules obligatòries. El procediment, en cas d’empat, hauria comportat sancionar-lo amb la pèrdua d’un dels vots obtinguts, però vistos els resultats aquesta mesura ja no caldrà.

      M'agrada

  2. Tots els autors, sense excepció, teniu la meva admiració pel vostre relat. Era extremadament difícil armar un text coherent amb les consignes plantejades i en tan poc temps. Jo mateix ho vaig intentar i no ho vaig aconseguir. Així doncs, la meva enhorabona, sincera, a tots.

    M'agrada

Deixa un comentari