El Gran Cunyat – 1/4 DE FINAL

 

 

Àtoms i Lletres

 

Eliminatòria: 1/4 de Final – Anada

Rival: lletraguarit

 

El Gran Cunyat

 

Podria culpar-ne l’alcohol, seria fàcil. Aquella nit, mentre el Jaume s’acomiadava de la solteria amb el nas encaixonat entre el pitram d’una stripper, jo bevia un gintònic rere l’altre per oblidar que el molt malparit s’emportava l’Elena, la dona dels meus somnis.

L’endemà no vaig despertar de la borratxera amb una desconeguda despullada al llit (a qui coi li passa això? Jo, borratxo i deprimit, no lligo mai!) sinó amb una sorpresa més sòrdida. M’havia inscrit a Gran Cunyat 20.

En aquest programa competeixes per casar-te amb una dona adinerada si superes les proves que el seu germà gran ha ideat per decidir si series un bon marit. Arreglar avaries del cotxe, comprar més barat que ningú a internet, dir al Banc Central Europeu quines polítiques monetàries hauria de prendre…

Un cop sobri, hauria pogut abandonat la idea però vaig entendre que allò era el que necessitava: una anestèsia més potent que l’alcohol. Els focus, les càmeres, la frivolitat d’aquells escenaris i personatges de cartró-pedra. Tenia l’esperança que l’estupidesa i la buidor d’aquell univers m’absorbís i em fongués bona part del cervell. Amb sort, entre les regions neuronals arrasades hi hauria totes aquelles on habitava el meu amor per l’Elena.

 

Tema: Matrimoni

200 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “El Gran Cunyat – 1/4 DE FINAL

  1. PARÀGRAF 4 – LÍNIA 1
    “…hauria pogut (abandonat) la idea…” > Error tipogràfic. S’entén que la forma que es volia utilitzar aquí era l’infinitiu “abandonar” i no pas el participi “abandonat”.

    Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

    Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s