Gènesi de la injustícia – JORNADA 4

 

 

Àtoms i Lletres

 

Grup: A

Rival: mut_ER

 

Gènesi de la injustícia

 

La justícia ho era tot per a ell. De nen havia patit bullying a l’escola.  A l’adolescència, la seva família va ser desnonada i van haver de marxar a un barri marginal. Però ell no es va rendir mai. Volia sortir de la misèria, accedir a una posició de poder i lluitar per fer un món més just. Amb tenacitat, treballant pels matins i estudiant per les tardes, aconseguí col·legiar-se.

Va iniciar una brillant carrera fent el que més li agradava: impartir justícia. No pretenia l’aplaudiment de la societat. En tenia prou amb el reconeixement professional. Amb la convicció de la feina ben feta, prosperà fins a assolir una posició de molt poder.

Però el gran dia el trasbalsà. Com si anés a morir, la vida li passava per davant dels ulls: pallisses, penúries, humiliacions… I va decidir que, per primer cop, no faria justícia.  Volia venjança. Visualitzà els seus botxins i va voler que sentissin en carn pròpia el dolor de la injustícia. Es va dur la mà a la butxaca i, dirigint-se al jugador més car del planeta, li va ensenyar la targeta vermella més injusta que mai s’havia vist en una final de Champions. Penal i expulsió.

 

Tema: Futbol

200 paraules

 

5 thoughts on “Gènesi de la injustícia – JORNADA 4

  1. Jajaja, boníssim, el voto!!!!. Jo no en diria res més, però com que he de motivar el sentit del meu vot, diria que tota la transcendència que semblava tenir la història queda humorísticament minimitzada pel final. Chapeau!!!

    M'agrada

  2. En la temàtica futbolera ja gairebé aquesta tot dit. No obstant, això això no és obstacle perquè de tant en tant apareguin unes boniques flors en la gespa, en aquest cas aquests dos relats que ens ocupen. Difícil decisió impartir justícia, com no sóc àrbrite, ni jutge, ni cabrit repartiré les meves targetes entre els dos contendents.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s