Taques del passat – JORNADA 3

 

 

Àtoms i Lletres

 

Tema: Taques

Grup: C

Rival: Illa Sud

192 paraules
 

Taques del passat

 

Si ets una científica prestigiosa i et treus el carnet de pilot espai-temporal, et vénen a buscar. A mi de seguida em van convèncer. Crec fermament que l’avenç social de la humanitat està lligat a la lluita feminista. Fa cinquanta anys, la Lliga de la Igualtat havia eradicat la taca del masclisme a tot el món.

Quan es va inventar el viatge en el temps, la Lliga va entendre que les dones d’altres èpoques també mereixien ser ajudades. Calia esborrar la taca del passat. Malauradament, el Comitè d’Ètica i Prevenció de Paradoxes Temporals volia limitar les intervencions i la Lliga va haver de crear una agència secreta per actuar al marge de la llei.

Per això et vénen a buscar. Som amazones clandestines.

A la meva primera missió vaig viatjar a principis del segle XXI. Una època sòrdida i bruta. Va ser dur: les vacunes, l’entrenament per suportar la pudor i la decadència moral, les nàusees del viatge… I tot per ajudar una única dona. Però va valer la pena. Sempre recordaré aquell somriure, quan em va veure aparèixer i li vaig dir:

-Hola, vinc del futur i et porto aquest llevataques.

4 thoughts on “Taques del passat – JORNADA 3

  1. Molt bo! La seriositat del relat es veu trencada per la frase final, cosa que li aporta un plus de genialitat al teu relat. I un estil magnífic. Felicitats, tens el meu vot 🙂

    M'agrada

  2. Chapeau aquest gir final, amb somriure inclòs, i amb esment televisiu. El bolígraf no es queda enrere, però la rodonesa… la trobo en aquest

    d.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s