La criatura – JORNADA 5

 

 

Bufona

Comandant l’X-Criptor_B

 

 
Grup: C

Rival: Xinxan the Cat

 

La criatura

 

Expel·leixo el meu primer alè i obro el ulls. El primer que em diu el pare, cridant, és que s’ha equivocat. Quan s’ha apropat a mi l’horror s’ha enquistat per sempre en la seva mirada i en la seva ànima.

Angoixat intento entendre el que està passant. Voldria parlar-li però no puc… no en sé. Em vull moure, reincorporar, però tampoc puc, dec estar amarrat. Estic envoltat de taules amb tubs de vidre, engranatges, pipetes i provetes amb líquids llampants, estris estranys que treuen fum. L’espai és d’una fetidesa repugnant.

Busco el pare, que s’ha allunyat de mi però no ha deixat de mirar-me ni un moment. Encara no s’ha tret les mans de la cara, però ja no crida, parla per a ell, embogit. Al seu darrere hi ha un gran finestral i quan cau abatut de genolls a terra veig la imatge del meu ésser, del meu jo.

Estic fet de pegats, de trossos, de material reutilitzable. He estat fabricat fruit d’una obsessió. Potser per primera vegada crear vida ha estat un error. El pare ha jugat a ser Déu i ara em menysprea batejant-me amb el nom de monstre. Pare, has reencarnat el mal.

 

Tema: Reencarnació

197 paraules

 

2 thoughts on “La criatura – JORNADA 5

  1. Bona aproximació al mite del Prometeu modern, revisitat en primera persona pel monstre. Té el meu vot per aproximar-nos d’una manera tan ben lligada al que podria sentir la pobra criatura.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s