El dia comença quan tanca els ulls – JORNADA 5

 

 

Cirà del Bar Gerard

 

Tema: elecció lliure

Grup: B

Rival: Caputxeta Vermella

176 paraules
 

El dia comença quan tanca els ulls

 

“Bon dia!” Panxa enlaire, poc a poc tanca els ulls, mentre diu “Bon dia!” Potser avui també vindrà, potser aquesta nit la tornarà a veure, somrient. Potser tornaran a parlar, qui sap. Aquesta nit potser tornaran a mirar-se als ulls.

Panxa enlaire, poc a poc tanca els ulls. “Bon dia!” Porta dies sense venir. Potser avui. I si no és avui, serà demà, o demà passat. Només cal tancar els ulls i esperar.

“Bon dia!” Setmanes, qui sap, mesos fa que no ve. Com cada nit tanca els ulls esperant veure-la. “Bon dia!” Què més pot fer? Li va dir ben clar. “No vull saber res de tu”. Potser somiant tornaran a parlar.

Tanca els ulls. Un “Bon dia!” es dibuixa en els seus llavis. Una llàgrima mulla el coixí. Davant seu, de verd, verd ampolla. I el cabell. “Sembla que hagis anat a la perruqueria”. “Me l’he rentat”. Sabia que valia la pena esperar. “Bon dia! Molt bon dia!” I un somriure se li escapa. Aquesta nit somiarà amb ella. Aquesta nit somiaré amb tu.

Anuncis

7 thoughts on “El dia comença quan tanca els ulls – JORNADA 5

  1. En aquest combat curiosament coincident en el món de la parella, prefereixo la visió del Cirà. El text de la Caputxeta, tot i que és maco el trobo poc innovador.

    M'agrada

  2. Voto pel Cirà del Bar Gerard. Són les 7:48 del matí, fa molta son i no tinc l’estat mental per raonar motius, però tens el meu vot.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s