Entre dos i cinc segons (l’assassina dels ulls marrons i les pigues gracioses) – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (III)

 

 

Cirà del Bar Gerard

 

Competició: Mêlée de consolació (III) – LLMRC 2015

Gènere: Intriga / Negre / Policíac

Contrincants: Urani; Dedal0; UFO

196 paraules
 

Entre dos i cinc segons (l’assassina dels ulls marrons i les pigues gracioses)

 

Quan podem dir que dos persones creuen les mirades? Als dos segons? Als cinc? No, em penso que cinc és massa. I dos, massa poc. Cap manual de detectius en parla. A cinc segons no ha arribat i en canvi jo crec que ens hem mirat. Ella a mi i jo a ella. Així que la resposta deu estar entre els dos i els cinc segons.

La veritat és que té uns ulls marrons ben macos, i un parell de pigues molt gracioses, al nas i a la galta, i somriu com els àngels. La sospitosa m’ha somrigut quan ens hem tornat a mirar. Perquè ens hem tornat a mirar, entre dos i cinc segons. No ha arribat als cinc segons perquè se m’ha caigut el bolígraf al terra. M’he posat nerviós.

Em penso que puc deixar de considerar-la sospitosa. El riure que té, una riallada ofegada mentre tanca els ulls i arronsa el nas, em fan pensar que ella és l’assassina. Però sobretot és la seva mirada. M’he adonat quan ens hem tornat a mirar. Aquest cop més de cinc segons. Aquest cop, de veritat. Ella és l’assassina perquè aquest cop, ha començat a matar-me.

9 thoughts on “Entre dos i cinc segons (l’assassina dels ulls marrons i les pigues gracioses) – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (III)

  1. Molt bons tots els textos contrincants però si n’haig de triar només un, votaré per aquesta intriga psicològica de la mirada assassina.

    M'agrada

  2. Tots dos textos, destil·len una curiosa i intel·ligent intriga. Però aquesta assassina ha conseguit entendrir-me, amb aquest molt bon final.
    Voto per tu Cirà

    M'agrada

Deixa un comentari