Compte enrere – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (IV)

 

 

Cul-de-sac

 

Competició: Mêlée de consolació (IV) – LLMRC 2018

Gènere: Històric / Ucrònic / Distòpic / Utòpic

 

Compte enrere

 

La gran decisió s’apropa: aliment o 6G garantit per tothom.

La fam està provocant la mort de milers de milions de persones arreu del planeta, però davant seu té un rival totpoderós, controlat per grans corporacions, als qui la pèrdua de vides sense nivell adquisitiu, o les paraules sostenibilitat i solidaritat no els inquieta gens.

Sense velocitat d’accés a la xarxa les empreses perden competitivitat i fan fallida. Els consumidors, incapaços d’apaivagar les addicions cibersocials, nodrides a connexió lenta les darreres generacions, fan la resta. Així, el nombre de morts per manca de provisions es troba al mateix nivell que els suïcidis per acomiadament o addicció als dispositius mòbils.

El sistema universal obligatori a temps real de vot numera totes les persones del món, majors de catorze anys, del primer al darrer individu. No votar és pecat capital des de la darrera unificació global de creences i polítiques. D’aquesta manera, els poc menys de 2.678 milions de votants que queden, dels més de 7.000 milions que anys enrere poblaven l’ara anomenada Nova Terra, decidiran.

Ets el darrer votant i hi ha un empat. Tu decideixes. Tens 2 minuts per fer-ho.

Un executiu corporatiu toca al timbre del teu apartament. L’obriràs?

 

Contrincants: 1; 2; 3; 5; 6; 7

200 paraules

5 thoughts on “Compte enrere – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (IV)

  1. Interessant joc autor-lector el que proposa aquest relat. Pel debat que obre i el punt d’humor molt negre del relat, dono el meu vot a aquest relat.

    M'agrada

  2. I en acabat de llegir piquen a la porta. Son les zero hores quinze segons del dia després del que vaig començar aquest conte. Sento que piquen a una altra porta també. El fill del veí del costat que arriba tard, sense claus i s’ha equivocat de porta. Escolto la Sandra cridar el seu fill i fent-li retret per l’error. La dona és veïna meva i la tinc a tocar mentre que la cridoria del nano és més asumible porque está abaix, al portal. El vot per auet relat és evidente encara qué may no podrá tornar-me l’esglai récord.

    M'agrada

  3. M’agrada per posar en futur l’inquietant present de les telecomunicacions, i per implicar-me tant en el relat que em fa responsable del destí del món.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s