Cicle vital mecànic – JORNADA 2

 

 

Cul-de-sac

 

Grup: A

Rival: X-Criptor

 

Cicle vital mecànic

 

L’eruga verda s’arrossega amb lentitud, fins a arribar a la porta giratòria. Titubeja uns instants i s’encomana al déu dels insectes lepidòpters per trobar el valor de creuar-la. Dins, un brillant tràfec de centenars de peus revestits de xarol l’enlluernen i la confonen, però lleial al seu destí, muda a esquirol. Fent servir la inspiració de Txaikovski, zigzagueja amb passió entre cames i indiferència, travessant el hall i arribant a un esplèndid elevador, que l’espera amb la boca tancada.

La màquina fa ding; obre les portes i un magnífic cérvol, sorgit de les cendres del rosegador, entra amb la dificultat que les banyes de la maduresa li imposa. Una senyora gruixuda i un bigoti que estilitza un inconsistent home groguenc l’acompanyen. Cap dels tres gosa prémer el botó. Tampoc no és necessari, el neó il·lumina l’única direcció possible: l’ascensió.

Les portes es tanquen. Les mirades de reüll de la massissa i l’homenet no incomoden gens al remugant, ja humà. L’aparell agafa una velocitat endimoniada que arrenca la roba i desmunta les ànimes. Un aspre ding repica. L’ascensor escup el seu contingut a l’immens buit. Els cossos es fusionen sense retrets, mentre cauen, abans d’esclafar-se i eixir com a eruga.

 

Tema: Ascensor

199 paraules

 

4 thoughts on “Cicle vital mecànic – JORNADA 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s