El llombrígol, l’ésser, el sexe, l’altra i jo – JORNADA 3

 

 

Cul-de-sac

 

Grup: C

Rival: Deòmises

 

El llombrígol, l’ésser, el sexe, l’altra i jo

 

De nen es tenen amics imaginaris. Apareixen i amb el temps desapareixen. Jo no. Ben aviat descobrí un ésser humà vivint dins del meu melic, minúscul, però viu. Amb set anys els teus pares no et fan cas ni tens ganes que els companys de classe pensin que ets rar. T’ho calles i segueixes la teva vida com si res… Vius i el deixes viure. No et preguntes perquè viu allà o com s’alimenta. Te’l mires i et mira. Parles i et respon. Així creixérem junts.

Fins a les meves primeres relacions sexuals no tinguérem problemes. A elles no els hi feia gens de gràcia aquell voyeur i molt menys fer un trio. Corregué la veu i començà un llarg període d’abstinència. Semblava tot perdut però Google em salvà, documentant altres casos com el meu, i el millor de tot, localitzant un servei de cites pels anomenats llombrigaires.

Tot anà bé en les relacions a quatre, fins que ens enamoràrem de la mateixa. Aquella coseta petitona tan bufona que vivia en el melic de la Maria. Sorgí gelosia i desconfiança. El pírcing m’ho solucionà tot. Mort pel meu i anell daurat per la petitona. La Maria es quedà sola.

 

Tema: Melic

199 paraules

 

Anuncis

10 thoughts on “El llombrígol, l’ésser, el sexe, l’altra i jo – JORNADA 3

 1. Dos bons relats, un partit força interessant. Tots dos estan ben pensats, estructurats i amb un final que sorprèn. Tot i així prefereixo no repartir el vot i decantar-lo per aquest relat que m’ha semblat divertit, enginyós i amb un final que sorprèn més que l’altra. Bon relat! El meu vot és pel contendent 7.

  M'agrada

 2. En aquest duel he tingut molts dubtes: em semblen dos bons relats i són molt diferents. Finalment, potser pel meu estat d’ànim, m’he decantat per la frescura, l’originalitat i el puntet surreal d’aquest.

  M'agrada

 3. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 6
  “No et preguntes (perquè) viu allà…” > “Perquè” és una conjunció amb finalitat explicativa. En aquest cas la frase que ens ocupa té valor interrogatiu, i l’expressió “per què” s’hauria d’escriure de manera separada (preposició “per” + pronom interrogatiu “què”).

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 4. “El llombrígol, l’ésser, el sexe, l’altra i jo”.
  Un relat imaginatiu i ben trenat, de lectura agradable, que desgrana, gra a gra, una història ben original encapçalada per un títol força complicat i a ben segur, llargament estudiat.

  Tanmateix la seva gran qualitat , “Lubricitat” m’ha impressionat. Una història senzillament esfereïdora, i no és broma, m’hi quedat sense paraules. Després de tres lectures, les últimes per donar-li el meu vot.
  Enhorabona a tots dos.

  M'agrada

 5. En aquest encontre voldria donar un vot a cadascun dels dos relats.
  M’agrada l’habitant del melic i la seva història 🙂
  M’agrada com explica la història com si fos el més normal del món. Fins i tot el ser minúscul participa en trios i es casa!… Pobre Maria…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s