Memòries bàrbares – JORNADA 5

 

 

Cul-de-sac

 

Tema: Espasa i bruixeria

Handicap: inclusió obligatòria de la paraula empresa

Grup: B

Rival: Dofla

197 paraules
 

Memòries bàrbares

 

Decidí tornar a Cimmèria. Sentia que Crom m’havia abandonat. No em serví de res empunyar l’espasa per aquell bàrbar, ajudant-lo a derrocar al rei Numedides. Es proclamà rei d’Aquilònia i es transformà en un altre home, decadent i corrupte. Començà a prendre anabolitzants i a untar-se d’oli tot el cos, per brillar com el crepuscle a trenc d’alba. Inclús es casà i començà a escoltar les fetilleres que tant havia odiat i combatut. Quan em caigueren les melenes em desterrà. No suportava veure’m la closca calba. A mi, que li vaig donar els anys més bàrbars de la meva vida. El seu primogènit em substituí al consell. Una criatura vanitosa de pell blanca i cabells llargs i rossos. Molt frondosos, tot s’ha de dir.

Cimmèria no era tropical, siguem clars. Era boscosa, humida i feia un fred de collons. Però era la meva terra. Vaig obrir una empresa d’inserció laboral. Per bàrbars, pirates, mercenaris i gent desarrelada que buscaven una segona oportunitat.

Passaren molts anys. Un dia aparegué un tipus com un armari de dos cossos, gras i flàccid com una mamella de vaca. Ens miràrem i ens saltaren les llàgrimes.

-Cònan, fas pena! –només em sortí…

Anuncis

7 thoughts on “Memòries bàrbares – JORNADA 5

  1. D’entre les dues històries bàrbares, iròniques i ben escrites, aquesta ha estat capaç de commoure’m i agradar-me més. 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s