Súper Superman – JORNADA 8

 

 

Cul-de-sac

 

Grup: C

Rival: Deòmises

 

Súper Superman

 

Sense forces. Així em sento. Despatxat de la redacció per desídia i ignorat per la Lois per avorrit, els antidepressius han trobat en mi un blanc perfecte. Feble, miro enrere i observo un nen diferent als altres, creixent en un estricte codi moral i engolit per la introversió i la timidesa. Amb l’adolescència vaig notar uns poders que difícilment podia amagar. Per això vaig deixar la granja dels pares adoptius i me’n vaig anar a la gran ciutat, per trobar-me a mi mateix i mostrar-me. Però allà em vaig perdre del tot. Seguint un mal consell no vaig voler immiscir-me en la vida dels homes… convertint-me una persona grisa amb una vida monòtona i fràgil.

Potser avui tot canviï. Potser tregui forces i sigui jo…

Vinga va, que comenci l’acció! Entro com un llamp dins de la cabina i en unes dècimes de segon m’arrenco corbata, camisa i pantalons. La gent mira la meva meravellosa capa i embogida colpeja els vidres.

—Aquest sóc jo —crido, i tot seguit una rossa preciosa nua entra també dins la cabina.

—Senyores i senyors —ressona a l’altaveu— aquesta nit el Sex Shop Metròpoli presenta, per primera vegada, la poderosa actuació d’en Súper Superman!

 

Tema: Fràgil

199 paraules

 

Anuncis

6 thoughts on “Súper Superman – JORNADA 8

 1. He llegit primer aquest relat i anava a votar-lo directament sense haver llegit l’altre, però no hauria estat just. Ara l’acabo de llegir i és molt colpidor i bonic, però de tota manera voto el Súper Superman, feia temps que no reia tant: és trepidant com el còmic, irònic i et pixes de riure, el més important..

  M'agrada

 2. En aquesta ocasió repartiré el meu vot. En un em quedo en la precisió de l’escrit i en l’altre amb aquest final irreverent. Felicitats als dos.

  M'agrada

 3. PARÀGRAF 1 – LÍNIES 10/11
  “…convertint-me () una persona grisa amb una vida monòtona i fràgil.” > Pel context de la frase i l’acció s’entén que s’ha descuidat la preposició “en”, com a regidora indispensable de l’expressió “convertir-se en quelcom”.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s