Cercle totalitari – JORNADA 2

 

 

Dedal0

 

Grup: B

Rival: lletraguarit

 

Cercle totalitari

 

Sense saber perquè, li vaig etzibar un cop de puny i, de sobte, la gent que m’envoltava va seguir el meu exemple. Vam enderrocar l’odiat Sistema amb la revolució que, sense voler, vaig encapçalar aquell dia. Em varen encimbellar i envoltar d’assessors que em van suggerir el què dir i el què fer.

Fa temps que tinc la sensació que la Restauració és una cara de la moneda més fosca que el Sistema.

Estic reclòs al Palau Presidencial. Avui, a la manifestació de la tarda, sense saber perquè, algú ha etzibat un cop de puny.

 

Tema: La revolució

95 paraules

 

Anuncis

8 thoughts on “Cercle totalitari – JORNADA 2

 1. Em costa molt decidir-me per qualsevol dels dos. Els trobo en un nivell semblant i tracten el tema de manera similar. A més, tots dos m’agraden, o sigui que… Un vot per a cada contendent!

  M'agrada

 2. El meu vot és per aquest relat, per la seva fresca brevetat, perquè el trobo ben escrit i ben ideat. És una trista realitat que se sol donar però no és la única i tinc l’esperança (diuen que mai s’ha de perdre) de que algun dia es doni un canvi real.

  M'agrada

 3. M’ha semblat enginyós que, en 95 paraules, s’hagi creat una atmosfera de bucle que ens durà a revolucions i a contrarevolucions de bracet d’un cop de puny etzibat.

  d.

  M'agrada

 4. Voto pel contendent de l’anorak i la caputxa! Què tots van així? Doncs pel número 6. M’ha agradat perquè aquest relat és el meu “rotllo”, perquè admiro els qui els fan amb molts menys mots d’allò permès i tot i així els surt rodó. I per la ironia amarga que transpua i que tant ens recorda el món en què vivim.

  M'agrada

 5. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 1 (PARÀGRAF 3 – LÍNIA 2)
  “Sense saber (perquè)…” > La conjunció “per què” sempre s’escriu separada quan porta valor interrogatiu. Només s’escriu junta quan té un valor explicatiu o actua com a substantiu.

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 5
  “…em van suggerir el (què) dir i el (què) fer.” > En aquest cas les expressions “el que dir/fer” es constitueixen com sintagmes nonimals, i per tant i el pronom relatiu “que” no s’accentua, ja que no és interrogatiu.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s