Estranyes dreceres del plaer – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

 

 

Dedal0

 

Competició: Mêlée de consolació (I) – LLMRC 2015

Gènere: Romàntic / Eròtic

Contrincants: Cirà del Bar Gerard; Tèsar; Floral; Urani; Nymerio; UFO

196 paraules
 

Estranyes dreceres del plaer

 

El d’aquell dissabte es deia Pau. Advocat. Prop dels cinquanta. Alt i atlètic. Pagat de si mateix amb aquell somriure esbiaixat de conqueridor. Casat. Era una condició imprescindible per la Magda, així s’assegurava que no esbombessin el seu encontre. Un parell de copes i d’hores de xerrameca a la disco. Els ulls d’ell cada cop més a prop del seu escot. Quan va ensumar la flaire de la seva excitació va saber que era el moment precís «Vine a casa meva, el meu marit és de viatge».

No era un mal amant i el seu cos era encara més atlètic en la nuesa. Jeia sobre d’ella, penetrant-la amb ritme i passió quan l’Enric va entrar per la porta enfurismat. Duia la seva rèplica de l’exèrcit i els seus crits van gelar l’expressió d’en Pau. Entre xiscles, gairebé a punt de plorar, es va disculpar mentre recollia les seves pertinences i sortia corrents del pis. Aaaaah, aquella por atàvica en els seus ulls, aquella tremolor de les seves cames despullades.

L’Enric va jeure al seu costat i, cadascun per la seva banda, es van masturbar pensant en aquella cara d’espant i en l’esglai dels seus músculs perfectes.

Anuncis

3 thoughts on “Estranyes dreceres del plaer – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

  1. Aquest és el relat que més m’ha agradat, no només perque és un escrit planer i harmoniós, si no perque té un final del tot inesperat que dóna un gir a la trama i que difícilment el lector hauria imaginat. Felicitats!

    M'agrada

  2. Crec que encara sóc a temps de votar en aquesta melée. Dir primer de tot que el nivell en general és molt bo i jo he estat dubtant entre aquest relat i dos més, cadascun amb els seus punts forts. Al final he decidit desempatar amb la tonteria de les errades ortogramaticals.

    D’aquest relat m’ha agradat la originalitat i la sorpresa final, amb un puntet de perversitat que li dóna el picant suficient a la història.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s