Guerra santa – JORNADA 6

 

 

Dedal0

 

Tema: Setmana santa

Grup: C

Rival: Àtoms i Lletres

197 paraules
 

Guerra santa

 

Us havíem estat observant. Alguns dels nostres, infiltrats, havia copsat el vostre tarannà, les vostres febleses, les vostres devocions. En aquest últim aspecte vam trobar-hi la clau. En diversos credos la nostra aportació va ser una guspira, no calia més per encendre el braser en que es sostenien aquestes creences. En vam trobar d’incorruptibles, fóra per l’essència del seu missatge fóra perquè els seus seguidors eren gent veritablement pacífica en un món de violència com el vostre.

L’última intervenció, la més invasiva, la vam portar a terme durant uns dies que aquells dels vostres que eren cristians anomenaven Setmana Santa. Havia de ser un cop d’efecte eficaç per despertar-ne els fidels que feia segles que eren en pau. Vam escollir les processons de Divendres Sant per fer reviure les imatges que els creients portaven a les espatlles. El missatge va ser unívoc i clar: els sants, les verges i el Senyor ploraven per la pèrdua de terreny en la fe de la religió única i veritable i encoratjaven a combatre’n les falses.

Després d’això va esclatar la Santa Guerra Mundial i després d’ella, minats i esmaperduts, poc vau poder fer quan vam baixar amb les nostres naus.

Anuncis

5 thoughts on “Guerra santa – JORNADA 6

  1. Sap greu decantar-se per un o per un altre relat. Difícil decisió. Però en aquest cas em decanto per en Dedal0 i aquest aire maquiavèl·lic tan propi dels humans que assoleix dimensions interplanetàries; i per adobar-ho la manipulació dels manipuladors!
    Esperaré en candeletes la segona part!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s