Jocs d’esperança – JORNADA 8

 

 

Dedal0

 

Tema: Entrevista

Grup: C

Rival: Black Hole

196 paraules
 

Jocs d’esperança

 

L’Elena feia setmanes que s’apuntava a qualsevol oferta del portal d’ocupació. N’hi havia algunes amb poca informació, que uns mesos enrere hagués descartat per sospitoses, però ja no podia destriar. La data de finalització de la prestació d’atur havia deixat de ser una por llunyana per transformar-se en un monstre proper que l’angoixava i la paralitzava a parts iguals. Per això, quan va rebre la confirmació d’una entrevista per aquella mateixa tarda va dir que sí. Era una feina d’administrativa, nou-cents euros al mes, en unes oficines d’un polígon industrial al que s’hi podia arribar caminant des d’una estació de metro propera.

Es va plantar a la porta a l’hora establerta, les sis de la tarda. Encara era hivern i el sol començava a afluixar. La seva sorpresa va durar tot just uns segons. Els que van passar des que va veure l’enreixat de l’edifici abandonat fins que dos homes prims, sorgint de darrera un camió, se li van apropar per l’esquena. Després, va ser pànic.

No li van fer mal, només havien jugat amb la seva esperança per obtenir el minso benefici dels quatre rals que duia a la cartera i el seu telèfon mòbil.

Anuncis

6 thoughts on “Jocs d’esperança – JORNADA 8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s