Mirall trencat – JORNADA 3

 

 

Dedal0

 

Tema: Llibres

Grup: C

Rival: Black Hole

200 paraules
 

Mirall trencat

 

Des del far veig passar les hores. Arraulit sota una manta o sense samarreta, espero el moment d’incerta glòria de la posta de sol. Un dia més i no has tornat.

Et recordo aquell matí en que em vas dir que cercaries l’Atlàntida. Els teus ulls perduts, com si la bogeria hagués entrat de matinada per la finestra oberta per quedar-se a viure entre les teves nines.

Records, memòries, cendra i ànimes. Les ones esbufeguen com cavalls cap a la fosca. Quan ja no em queden llàgrimes per vessar, torno a aquella casa del carrer estret que ja no es llar. M’arronso al llit. Em saluden les esquerdes del mirall esberlat per la sabata llençada mentre et pregava que no em deixessis sol.

Avui el mirall em torna una imatge nova; el meu cos ha reclamat un lloc entre els morts. Em miro les mans, pàl·lides, i comprenc per què avui no he tingut fred ni calor. Com una ronda naval sota la boira, els meus peus, que ja no deixen empremta, recorren la platja cap a les ones captives d’escuma.

Alliberat de la imperfecció del cos, em capbusso en el mar. Vaig al teu encontre. Tinc tota l’eternitat.

Anuncis

6 thoughts on “Mirall trencat – JORNADA 3

  1. Caram!! els dos són boníssims!! tot i la força del text de Black Hole, voto per aquest puzle literari, amb les peces tan ben col·locades i el resultat tan precís!

    M'agrada

  2. La barreja, indicada cursivament també, de títols de llibres i de text, tot tan ben conjuminat, fa que em decanti per aquest text. En l’altra proposta hi ha moments en què ja s’hi intueix alguna cosa, ja sigui per l’elecció del tema, ja sigui perquè costa velar-ho tot…

    d.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s