Càpsula (o Eufòria) – MÊLÉE EN DIRECTE

 

 

Deòmises

 

Competició: Mêlée en directe LLMRC – 21/08/2015; Barcelona

Tema: Viatge interdimensional

Contrincants: UFO; Cirà del Bar Gerard; Andreu Giralt; Àtoms i Lletres; Ferran d’Armengol; Nymerio; Rubén Guallar

200 paraules
 

Càpsula (o Eufòria)

 

El whisky ajudà a augmentar la nostra eufòria. Els viatges a través del temps, segons la meva esposa, ja eren una realitat. A la tarda, entre fulls gargotejats, m’havia revelat la notícia d’haver enllestit la investigació. La seva ajudant i ella somreien, satisfetes. No entenia aquell galimaties de xifres i fórmules estranyes, però la proposta que jo fes la prova pilot m’excità. Seria una peça clau en l’experiment i passaria als annals de la història amb lletres d’or. La vanitat se m’enlairà tot imaginant un canvi de rumb en la nostra vida. Sobretot en la meva.

No ho vaig esmentar, evidentment. Sols un histriònic sí aparegué entre els meus llavis, entumits per l’alcohol.

Dins de la càpsula, l’atmosfera era claustrofòbica. Però deixar la ment en blanc m’ajudà a suportar-la, mentre a l’exterior veia, a través del vidre minúscul, les corredisses de les dues científiques. Llavors, arribà una sobtada somnolència. En despertar, un pressentiment fúnebre m’aclarí el perquè de les cares tristes de familiars i coneguts, que passaven davant del vidre. No podia xisclar ni moure’m.

M’adono que ara sé traduir els somriures còmplices, els fregaments accidentals, que atribuïa al nerviosisme de la recerca, quan les palades de terra ressonen rítmicament.

Anuncis