Realment – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (IV)

 

 

Deòmises

 

Competició: Mêlée de consolació (IV) – LLMRC 2018

Gènere: Històric / Ucrònic / Distòpic / Utòpic

 

Realment

 

Realment, hauria estat més fàcil aterrar enmig d’un esbarzerar, però els gens de l’avi no han ajudat mai a escollir el camí més recte o la solució més còmoda. Si calia que restés intacte l’aparell al final de la missió, és millor que esperin a una altra ocasió: l’avió ha quedat fet a miques, directa al desballestament, ferralla per al desguàs. Almenys tindran sans i estalvis l’ídol d’or massís i el pergamí amb els sortilegis pertinents. Ja poden comprovar l’autenticitat d’allò que els lliuro. No en tinc cap dubte: un cop desxifrades, les indicacions del plànol eren clares i entenedores. Quina colla d’ineptes havia potinejat el document per no assolir la tasca!

Comptaré, satisfet, la quantitat acordada amb un bon whisky. Potser hauria d’haver restat en la cerimònia, com a deferència per la confiança de l’orde cap a la meva persona. Però soc un mer mercenari, no m’interessen ni les martingales de sectes ni els fal·laços poders de divinitats de l’inframon. La humanitat es basta a si mateixa per condemnar-se i extingir-se. És qüestió d’esperar el temps pertinent. Mentrestant, seré egoista, tot brindant per la memòria de l’avi Indiana, a qui la bondat no el va ajudar massa, realment.

 

Contrincants: 1; 2; 3; 4; 6; 7

199 paraules

One thought on “Realment – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (IV)

  1. Voto pel pragmàtic encant del net de l’Indiana, tot i ser més realista que el seu avi. El relat em sembla molt ben estructurat i el protagonista ben perfilat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s