Instantània (o Màcules) – SEMIFINALS (ANADA)

 

 

Deòmises

 

Tema: Fotografia

Eliminatòria: Semifinals – Anada

Rival: Illa Sud

199 paraules
 

Instantània (o Màcules)

 

Mira un cop més la fotografia. Les cadenes que envolten i fereixen el cos de la nena li nafren i li embolcallen també a ell l’ànima. És massa jove per a tant de suplici; massa dolor en aquesta tendra carn rosada. Però, després del rebuig inicial en rebre la instantània, un nou sentiment provoca que la sotgi amb fixació. La recerca minuciosa el manté clavat a la imatge, on les marques de la tortura no són el que més el pertorben. El pitjor és trobar detalls coneguts en la pell quasi immaculada de la petita, i s’obliga a recomptar pigues i ubicar taques de naixement. Per corroborar-ho, per assegurar-se’n. Aquests indicis únics actuen com un imant diabòlic que l’atrau fins a l’espiral del desvari.

Respira fondo. Se sap perdut i derrotat. L’ànim, resistent a qualsevol contratemps, se li ha esfondrat en mil·lèsimes de segon. Empassa saliva i arrossega, amb ella, l’amargor de la perdició. L’atzucac és evident i haurà de claudicar i acceptar les condicions abusives dels extremistes que, mitjançant amenaces i intimidacions, no havien aconseguit res. Fins ara. Tot ha canviat arran de la prova fefaent que la seva filla ha estat segrestada i torturada pel grup radical.

Anuncis

7 thoughts on “Instantània (o Màcules) – SEMIFINALS (ANADA)

  1. Molt de nivell en aquesta semifinal amb una pulcritud i excel·lència en les formes, que hem vist al llarg de tota la competició. D’altra banda tinc una sensació de déja-vu. la temàtica fosca i les tortures són habituals. Crec recordar que l’anterior anava de blaus i aquest de màcules. A veure si a la tornada sorpreneu amb temàtiques diferents.
    Reparteixo el meu vot.

    M'agrada

  2. Ha sigut una elecció força difícil però la càrrega emocional del relat d’en deomises ha decantat el meu vot cap a ell. Enhorabona a tots dos!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s