Iridescència (o Enigmàtica) – JORNADA 9

 

 

Deòmises

 

Tema: elecció lliure

Handicap: Limitació del text a un màxim de 100 paraules

Grup: A

Rival: Xinxan the Cat

100 paraules
 

Iridescència (o Enigmàtica)

 

M’ofereixes cent paraules per dir-te què desitjo més en aquesta vida i, sense menystenir-te, penso que me’n sobren noranta-nou. Observo la mirada més iridescent que t’he vist mai i faig veure que rumio, perquè sé prou bé la resposta. Però confereixo una aura enigmàtica al silenci després d’aquesta frase, que amaga qualsevol indici previsible. I la lluïssor dels teus ulls augmenta lentament mentre es fixen en els lleus moviments dels músculs del meu rostre. Vaticino l’eclipsi total de l’entusiasme que desprens inclús abans que et xiuxiuegi, a cau d’orella, el que més cobejo:

Morir… —dic amb el convenciment més extrem.

6 thoughts on “Iridescència (o Enigmàtica) – JORNADA 9

  1. Tenia moltes expectatives per aquest duel i no puc dir que cap dels dos contrincants m’hagi decebut. Potser en Xinxan ha arriscat una mica més, amb aquest gir final que sacseja tot el relat. Però en Deòmises fa un bonic joc meta que resol amb l’elegància de sempre. Així doncs, el meu vot (als punts i ajustadet) per en Deòmises.

    M'agrada

  2. Molt bo hahaha no m’esperava aquest final. En Xinxan també ha fet un bon relat humorístic, però em decanto per aquest relat pel seu increïble final tan absurd i inesperat!

    M'agrada

  3. Una exquisita història condensada en poques paraules que són capaçes d’explicar moltes coses. Un plaer llegir-ho i podar donar el meu vot a aquest text. 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s