Lubricitat – JORNADA 3

 

 

Deòmises

 

Grup: C

Rival: Cul-de-sac

 

Lubricitat

 

La mires abans de cobrir-la amb delicadesa i d’acomiadar-te’n. Els ulls closos, la nuesa quieta i el melic que t’ha fascinat des del començament. La tornaries a besar una altra vegada, però ja no queda temps i no et pots retardar més. Despunta el dia; has d’anar a la feina, després de passar per casa i prendre una dutxa ràpida.

Sota el doll pensaràs en l’encontre fortuït i en la química des de l’inici, en la complicitat i l’aproximació palpables. Així arribà el primer bes, que es respirava en l’ambient. I la discoteca desaparegué, entre uns ulls destarotadors i un llombrígol per tenir pensaments lúbrics. Hi havia la urgència d’arribar al cotxe, encès com estava l’ànim dels dos, i les escadusseres peces de roba ja us sobraven.

Mentre t’eixuguis, recordaràs les teves mans damunt del seu ventre, resseguint un sol punt minúscul, on la brillantor d’un pírcing et maltractava contínuament. I l’alcohol demanà protagonisme en aparèixer el decòrum assenyat. Tanta provocació no s’apaga en un tres i no res.

Arribaràs a la comissaria i desitjaràs que algú la trobi a l’abocador i s’endegui la investigació. Les fotografies del cadàver t’oferiran una nova oportunitat de tornar a veure-li el melic.

 

Tema: Melic

199 paraules

 

Anuncis

9 thoughts on “Lubricitat – JORNADA 3

 1. L’últim paràgraf li dona la volta a tot el relat. Així i tot, la forma en què està escrit dóna a entendre que alguna cosa no va bé… M’ha captivat aquest antiheroi, tens el meu vot!

  M'agrada

 2. “El llombrígol, l’ésser, el sexe, l’altra i jo”.
  Un relat imaginatiu i ben trenat, de lectura agradable, que desgrana, gra a gra, una història ben original encapçalada per un títol força complicat i a ben segur, llargament estudiat.

  Tanmateix la seva gran qualitat , “Lubricitat” m’ha impressionat. Una història senzillament esfereïdora, i no és broma, m’hi quedat sense paraules. Després de tres lectures, les últimes per donar-li el meu vot.
  Enhorabona a tots dos.

  M'agrada

 3. En aquest encontre voldria donar un vot a cadascun dels dos relats.
  En aquest text està molt ben trobat el joc amb el temps de la narració (l’ordre del que ens va dient), amb l’explicació parcial dels fets, amb les dades que ens va deixant per anar construint la historia… Caram amb el “poli”!
  També mostra un bon llenguatge i construcció de les frases.

  M'agrada

 4. Tot i que he deixat el vot pel relat contrincant, aquest text també m’ha agradat molt.

  Hi ha una història que es desvetlla al final, ben explicada, amb preciositat, fins i tot, a estones.

  Molt bé, Contendent 8.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s