Pèrgola (o Ardència) – JORNADA 7

 

 

Deòmises

 

Tema: Amor

Grup: A

Rival: Horitzó

200 paraules
 

Pèrgola (o Ardència)

 

He imaginat la nostra primera cita. Conduiré fins al passeig marítim i conversarem mentre ens adrecem cap a la pèrgola, el lloc més solitari de la platja i el més íntim. T’estimo des de fa tant… Per demostrar-t’ho, t’aturaré amb besos i carícies cada pocs metres. Somriuràs, de ben segur, per aquestes mostres efusives d’una passió ardent i sincera, que intentaràs descobrir millor al fons dels meus ulls, quan ens mirem fixament. Xerraràs pels descosits, ho pressento, i jo escoltaré atent, encabint-hi monosíl·labs perquè t’adonis que et segueixo la conversa. Sóc tan feliç, tan afortunat de saber-te quasi meva… No pararem esment de les poques persones que ens creuem; ja se sap, finals d’octubre. I, allà asseguts, al banc de la pèrgola, em declararé, amb mots apegalosos que et provocaran espurnes a l’esguard. Dubtaràs uns instants. Pensaré que és perquè no et vegi precipitada, fàcil o massa desesperada per aconseguir algú que t’estimi. I això m’afalagarà. Així és com he imaginat el nostre primer encontre formal… També podria esdevenir-se el rostre més negatiu: que em refusis, com les altres. I, com sempre, duré la mà a la butxaca per notar el revòlver, la garantia de tenir-te. Com les altres.

Anuncis

7 thoughts on “Pèrgola (o Ardència) – JORNADA 7

  1. Com ens tens acostumats, un relat on la tria de cada paraula sembla just l’adequada. El ritme fa que et puguis permetre aquests textos d’un sol paràgraf, que en altres mans convidarien a deixar la lectura.

    El text rival també té els seus punts forts però en aquest encontre, com passa també a les competicions esportives, quan tots dos juguen bé, l’ofici acostuma a marcar les diferències. I tu tens molt ofici.

    M'agrada

  2. Una excel·lent mostra d’amor…al principi! Que acaba girant magistralment cap a una mostra de terror. Coincidiria amb el què diu l’Àtoms i Lletres, que aquesta excel·lència està molt ben treballada.
    He donat un vot al teu contrincant, però a tu també he de donar-te’n un altre 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s