Protocol – JORNADA 6

 

 

Deòmises

 

Grup: C

Rival: X-Criptor_B (Black Hole)

 

Protocol

 

Per enèsim cop, el protocol s’ha activat. Hauria d’obviar l’avís d’emergència, però la professionalitat supera aquest dubte inicial. En arribar a l’habitatge, que no s’ha modificat des del seu darrer intent de suïcidi, el panorama és dantesc, grotesc, dramàtic. Dins de la banyera, el cos lívid sura en un aiguabarreig rogenc. S’ha ferit els canells amb talls superficials, que no li causarien res més que una pèrdua de sang lenta i fàcil d’estroncar. Com les altres vegades, just per cridar l’atenció i ser, durant uns dies, el centre d’atenció d’algú. Els mateixos que duraria la recuperació.

Per enèsim cop, hauria de seguir uns passos i reconèixer que aquest individu necessita un cop de mà per aferrar-se a la vida, que transita per un viarany dubitatiu oscil·lant. I caldria oferir-li els mitjans i el suport perquè l’alenada vitalista el fes sortir de la catarsi lúgubre de desitjar morir sense gens de convenciment.

Però, com que és l’enèsim cop que és destorbada, n’està fins al capdamunt d’aquest covard. Per això, sense pensar-s’ho ni desendollar-lo, fa caure el transistor dins de la banyera, amb compte de no malmetre la fulla de la dalla. Somriu sardònicament: ja mentirà en emplenar l’informe del decés.

 

Tema: Dubte/es

199 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “Protocol – JORNADA 6

  1. En aquest enfrontament, reparteixo el vot entre ambdós contrincants. Els dos relats dibuixen uns humans decadents i uns personatges que dubten de si han de seguir mantenint els protocols d’obediència a uns éssers tan poc lloables.

    M'agrada

  2. Gairebé en el límit del temps de votació em faig partícip del tema i davant els dubtes, m’inclino per aquest relat, per la riquesa del seu vocabulari i la seva perfecta exposició,
    En contraposició, opino que el relat del seu contendent és d’alt risc, tant pel tema, com per la dificultat d’articular-ho i també faig el mateix.
    En aquest vaivé, trobo el meu punt d’equilibri en la vertical, i li atorgo el meu vot als dos relats.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s