Tros – JORNADA 1

 

 

Deòmises

 

Grup: C

Rival: X-Criptor_B

 

Tros

 

Tenir un tros és extraordinari per aplegar-s’hi i fer una calçotada entre amics. Al bell mig del camp on ningú no destorba l’ambient de gatzara i de disbauxa, i no cal patir si es desferma el descontrol. Sí que és cert que té un punt d’incomoditat arribar al terreny perquè, com succeeix a la resta de parcel·les, el camí és precari i la manca de senyalitzacions ajuda a proliferar la desorientació dels nous membres de la colla. Però mai no he escoltat cap queixa quan arriben i es troben amb la taula parada, el foc encès, els calçots i les carxofes ja escalivats. Només queda coure la carn i no hi ha hordes de voluntaris per fer-ho. Tampoc n’hi haurà a l’hora de recollir-ho tot. Aquest és el gran inconvenient de sempre, però com que la confiança fa fàstic, sobretot entre amistats… 

 

Avui, de nou, en celebrem una, però no hi ha res preparat, i els caldrà suar la cansalada. Encara queden quinze minuts per a l’hora acordada i la foguera ha pres amb força. Els gossos ja pressenten que s’aproximen, com si els ensumessin, i, neguitosos, s’abalancen al tancat. Aviat, la setmana de dejú tindrà la seva recompensa.

 

Tema: Calçotada

199 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “Tros – JORNADA 1

  1. Em decanto per aquest. Té un aire molt ordenat, meticulós i seriós que m’agrada. És com la contraposició total a tot el que és una calçotada, i m’agrada. Vot i porró al canto!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s