Càlculs de còpula – JORNADA 10

 

 

Dofla

 

Tema: elecció lliure

Grup: B

Rival: Cul-de-sac

199 paraules
 

Càlculs de còpula

 

L’Ernest era tan bo teclejant porcades en xats calents com verge en l’amor pràctic. Sempre havia estat ben obtús a l’hora de flirtejar amb dones de veritat.

Però un dia es cansà de malgastar ereccions davant de la pantalla; de recollir pèls rinxolats entre lletra i lletra… de manera que dissenyà una aplicació per a mòbils que recopilaria totes les dades de l’entorn —gestos, actituds, mirades—, i després combinaria les variables obtingudes per calcular les millors opcions de festeig —de còpula, inclús!—, sense marge possible d’error.

Ràpidament posà l’invent a prova; al súper, al metro, a la feina… El resultat, però, sempre fou el mateix: ni de conya. Una nit, ja desesperat, es decidí a testar un terreny temut fins aleshores, i s’enfonsà en un bar de copes. Durant hores presencià com candidates prometedores s’embolicaven amb altres homes. Fins que li arribà la seva oportunitat:

—T’han dit mai que ets molt guapo?

Per descomptat que no. Aquella novetat, malgrat tot, no l’emocionà tant com el fet que la noia excel·lís en tots els paràmetres desitjats.

Aquella nit l’Ernest per fi es desvirgà… però perdé els 50€ estalviats zelosament per a l’última actualització del World of Warcraft.

Anuncis

3 thoughts on “Càlculs de còpula – JORNADA 10

  1. Una altra coincidència / sincronicitat entre diversos enfrontaments. Jo al meu he fet servir servir el verb “copular” i tu parles de còpula amb el mateix sentit. Voto per un empat, els dos estan molt bé.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s