Quincalla – JORNADA 1

 

 

Dr Who

 

Grup: C

Rival: Guerau X. Casol

 

Quincalla

 

En Toni, tot i que estava jubilat, treballava el bronze per esculpir una estàtua. Enyorava l’època grecoromana , quan s‘esculpien les estàtues que a ell tant li agradaven. Ara es trobava tot sol, esculpint un bou que pensava vendre a l’Escala, que s’omplia de turistes cada agost i podrien pagar-li molts diners. Era una bona manera de completar la seva mísera pensió. Un cop la va acabar, va desar-la al magatzem fins al mes següent. A l’agost es dirigí a la plaça més transitada de l’Escala per posar la seva paradeta. Allà coincidia amb molta gent diferent: Hippies, gent del Top Manta i els turistes a qui poder encolomar la seva quincalla. Tot d’una va observar com un policia increpava un dels manters. Li va preguntar si tenia els papers. El noi va començar a titubejar. En veure-ho, en Toni, que ja n’estava tip de les batudes, va agafar una de les seves peces i va propinar un cop al cap al municipal. La sang del policia va començar a brotar per terra. En Toni va dir-li enèrgicament:

—Corre!

Acte Seguit, mentre el mirava tothom, va exclamar rient:

—Això us passa per no detenir als veritables delinqüents.

 

Tema: Metalls

197 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “Quincalla – JORNADA 1

 1. Revelador i polèmic, una història amb principi i fi on el metall és l’objectiu essencial del que s’explica. Vot i bou per aquest relat!

  M'agrada

 2. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 3 – LÍNIA ÚNICA
  “Acte (Seguit)…” > La paraula “seguit” no va després de punt ni és nom propi, ni tampoc aporta cap altra justificació per començar amb majúscula.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s