Visita inesperada – JORNADA 8

 

 

Dr Who

 

Grup: C

Rival: X-Criptor_B (Quin Valiente)

 

Visita inesperada

 

Portava uns dies volent veure al cinema, aquella pel·lícula de superherois, però al final es decantà per un film còmic que s’havia estrenat aquell mateix dia. S’assegué a la seva butaca i començà a menjar crispetes. La sala era plena de gent: parelles que volien passar una estona rient, grups d’adolescents fent bromes estúpides… i ella. Els seus amics l’havien fallat i li tocava veure la pel·lícula sola. “Què hi farem”, va pensar la Lluïsa, mentre seguia menjant les crispetes. De sobte, els llums es van apagar començant així la pel·lícula. Anava sobre un grup de còmics vinguts a menys que tenien una ultima oportunitat per a tornar als escenaris de Los Angeles. Aquella actuació els faria sortir de l’ostracisme artístic. Mick Jarrey era el líder del grup. Com si d’un Full Monty còmic es tractés, aquests rostres de la comèdia caiguts en desgràcia intentarien tornar a triomfar. A mitja pel·lícula, la Lluïsa escoltà uns riures que li semblaren coneguts. Es girà enrere i va veure al Mick Jarrey fent ganyotes. Sorpresa, li va preguntar què feia allà. Es veu que li agradava observar en primera persona si li agradava la pel·lícula a la gent.

 

Tema: Sala de cinema

200 paraules

 

Anuncis

One thought on “Visita inesperada – JORNADA 8

 1. PARÀGRAF ÚNIC – LÍNIES 6/7
  “Els seus amics (l’havien) fallat i li tocava veure la pel·lícula sola.” > La noia de qui es parla a la frase és qui rep l’acció, i per tant té funció de complement indirecte. D’acord amb això, en lloc del pronom “la (l’)”, caldria usar el pronom “li” -> “li havien fallat”.

  PARÀGRAF ÚNIC – LÍNIA 10
  “…una (ultima) oportunitat…” > L’adjectiu “últim / última” sempre s’escriu amb accent.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s