Dos punts d’atraïment – Amistós (ex-JORNADA 1; Grup B)

 

 

Floral

En substitució d’Illa Sud (J1; Grup B – LLMRC 2016)

 

Tema: Dièresi

Grup: B

Rival: Javert

198 paraules

Dos punts d’atraïment

 

No aconseguia treure’m del cap a la nova veïna. No em volia amoïnar, ni molt menys, però em semblava una dona increïble. Des de que vaig coincidir amb ella a la cruïlla de davant de casa, que hi pensava dia sí, i dia també. Recordo, amb fruïció, la seqüència del primer encontre. Plovia tímidament, i refugiada sota un paraigües de color vermell em va mirar de reüll. Aquella mirada, aquella espontaneïtat, va pertorbar, de sobte, la meva ingenuïtat.

He coincidit freqüentment amb ella a la ruïnosa entrada del nostre edifici, i cada cop que l’he vist, he notat una lleugera coïssor dins del pit.

Aquest matí, quan l’he tornar a trobar, he pogut descobrir a què obeïen els meus desitjos cap a ella. He sentit que la raó ja no em conduïa, i m’he deixat anar.

Baixàvem per les escales i ella anava menjant raïm. Me n’ha ofert un gra, i jo l’he acceptat. Sense temps de poder reaccionar me l’ha posat a la boca i tot seguit m’ha donat un petó.

-Em dic Lluïsa, i tu? –ha afegit, amb fluïdesa.

-Jo em dic Anaïs –he contestat, agraïda.

De cop, m’he sentit la noia més afortunada del món.

 

Anuncis

5 thoughts on “Dos punts d’atraïment – Amistós (ex-JORNADA 1; Grup B)

 1. aquest és el relat que més m’ha agradat i al que li dono el meu vot, està molt ben ideat, suposo que el tema devia ser la dièresi i amb la utilització de tantes paraules que la porten es fa notar i lligant completament amb la bonica història

  M'agrada

 2. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 3
  “Des (de) que vaig coincidir…” > Segons la normativa, davant la conjunció “que” cauen les preposicions “a, de, en i amb”. D’aquesta manera la forma correcta seria “Des que”

  PARÀGRAF 3 – LÍNIA 1
  “…quan l’he torna(r) a trobar…” > Error tipògrafic. S’entén que la forma correcta correspon al participi “tornat”

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 3. Trio aquesta proposta perquè, a pesar d’un final un xic recurrent (però no menys efectiu), la dièresi que es demanava al tema triat pel contendent7 ha aparegut diverses vegades i totes elles amb una fluïdesa admirable. Un relat més rodó, al meu parer.

  No menystinc el relat del contendent7, però peca massa de surrealisme i això fa costosa la connexió en certa manera. Malgrat tot, chapeau per la feina d’entortolligar i lligar lletres i dièresis.

  d.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s