Plaers secrets – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

 

 

Floral

 

Competició: Mêlée de consolació (I) – LLMRC 2015

Gènere: Romàntic / Eròtic

Contrincants: Cirà del Bar Gerard; Tèsar; Urani; Nymerio; Dedal0; UFO

200 paraules
 

Plaers secrets

 

Ella sempre havia desitjat a un home tendre, apassionat, segur de si mateix i capaç de fer-la sentir segura a ella. Un home que la pogués fer gaudir dels seus desitjos més íntims. Pensava en un home que amb petons harmoniosament col·locats li anés resseguint el cos, tot descobrint en la seva anatomia cadascun dels punts erògens que encara tenia secretament amagats. Volia un home que li permetés assolir la dosi justa de plaer. Un home que la fes gaudir fins al final.

S’imaginava sovint a aquest home al seu costat, a sobre seu, a sota seu…en múltiples postures. I en totes, els dos compartien el mateix delit, donar i rebre plaer. Es sentia feliç quan hi pensava. Ho necessitava, i a mesura que passaven les setmanes, aquests pensaments s’anaven fent quotidians. Tant, que les estones de solitud s’acabaren convertint en estones de delectança.

Així, quan el seu marit marxava a treballar i es quedava sola, a la seva potent imaginació s’hi afegia una habilitat especial que tenia pel sentit del tacte i es deixava endur. S’estirava damunt del llit, i quan començava a arquejar lleugerament l’esquena, ja sabia que arribaria sola al final, en un intens esclat de plaer.

Anuncis

2 thoughts on “Plaers secrets – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s