Preparats, llestos… ja! – JORNADA 3

 

 

Floral

Comandant l’X-Criptor_A

 

Grup: B

Rival: lletraguarit

 

Preparats, llestos… ja!

 

La cursa prometia. Estàvem tots junts, a punt per sortir, i cadascú de nosaltres volia ser el més ràpid, el primer en arribar a la meta i aconseguir el premi.

La preparació pel tret que donava la sortida d’avui estava sent especialment llarga. Era ben entrada la de nit, i molts detalls, moltes sensacions i molts senyals ens envoltaven des de feia hores. Estàvem entusiasmats i es notava en l’ambient. Tots teníem moltes ganes de sortir, de gaudir.

Durant el dia ens havíem estat preparant, aspectants, quan des de bon matí petits indicis ens anaven indicant que la cursa s’acabaria fent. Primer va ser una trucada, després un missatge per indicar-nos on tindria lloc la sortida, i finalment, un sopar amb la portadora del premi.

Finalment, quan els dos amants van emetre un crit agònic, envoltat per plaers continguts i emocions desbocades, vam sortir. Ells dos, i no tots nosaltres que érem majoria, van decidir quan podíem sortir. Què injust!

I només un, entre els milions d’espermatozous que érem, va aconseguir ser el més ràpid i el més fort. Només un, va ser capaç d’avançar centímetre a centímetre i superar tots els obstacles, fins arribar a fecundar l’òvul.

 

Tema: “Liberum arbitrium”

198 paraules

 

Anuncis

5 thoughts on “Preparats, llestos… ja! – JORNADA 3

 1. Voto per aquest relat, malgrat que té alguna falta d’ortografia, perquè m’ha sorprès el final. No m’ho esperava per res del món

  M'agrada

 2. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 2 – LÍNIA 2
  “Era ben entrada la (de) nit…” > Error tipogràfic.

  PARÀGRAF 4 – LÍNIA 4
  “(Què) injust!” > La conjunció “que” amb valor exclamatiu no s’accentua.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 3. Voto per aquest relat perquè m’ha agradat la sorpresa del final. M’ha tingut una mica perdut durant els primers paràgrafs, però l’ha tancat bé. M’ha fet més el pes que no pas el seu rival.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s