Un mar d’emocions – JORNADA 10

 

 

Floral

Comandant l’X-Criptor_A

 

Grup: B

Rival: Dedal0

 

Un mar d’emocions

 

Era migdia, i al cel, el sol ja lluïa implacable. Feia hores que l’havia vist sortir per l’horitzó i com s’enlairava poc a poc, fins a situar-se, imponent i majestuós, a sobre seu. El mirava des de la coberta del vaixell, arraulit amb la resta de tripulants. Era un sol de justícia, però a ell li semblava un sol impassible i indiferent a totes les realitats que des d’allà dalt s’encarregava d’il·luminar. Realitats com la seva.

No feia un creuer de plaer, ni viatjava confortablement instal·lat en una cabina amb vistes al mar, però no podia evitar emocionar-se en contemplar, embadalit, les diferents tonalitats de verds i blaus que adquiria l’aigua del Mediterrani a mesura que avançava la travessia. Tenia dinou anys i només feia tres dies que havia vist el mar per primer cop.

Tancava els ulls i es deixava mullar per l’aigua de els onades que topaven amb l’embarcació, mentre la sal del mar i la sal de les seves llàgrimes, es barrejaven.

Plorava en silenci perquè volia que aquell viatge acabés bé. I també plorava perquè era incapaç de mirar endarrere i comprovar si encara veia el continent que l’havia vist néixer i on havia estat feliç.

 

Tema: Àfrica

200 paraules

 

Anuncis

3 thoughts on “Un mar d’emocions – JORNADA 10

 1. Una mirada serena al drama dels immigrants, tendre i explicat amb senzillesa, sense dramatisme, que sugereix però no diu.
  Un final farcit de sentiments.
  Gràcies per aquest relat

  M'agrada

 2. PARÀGRAF 1 – LÍNIA 2
  “…s’enlairava (poc a poc)…” > La locució adverbial completa i correcta és “a poc a poc”, amb “a” inicial.

  PARÀGRAF 3 – LÍNIA 1
  “Tancava els ulls i es deixava mullar per l’aigua de (els) onades…” > “Onada” és un substantiu femení, i per tant l’article que l’acompanya també hauria de ser femení.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s