Amics llunyans – JORNADA 3

 

 

Guerau X. Casol

 

Tema: Amics

Handicap: Obligació d’emprar 199 paraules exactes

Grup: A

Rival: Deòmises

199 paraules
 

Amics llunyans

 

Mai hagués pensat que coneixeria a un ésser d’una espècie no terrestre. De bon principi sabia que no seria fàcil establir una relació amb aquell espècimen, no només eren els mers obstacles lingüístics i físics, que un cop salvats ja no eren problema. Era més aviat el xoc cultural d’aprendre els valors d’una altra civilització i d’un altre estil de vida.

En aquesta tessitura ens trobàvem, intentant comprendre quines eren les necessitats, els ritus socials i les normes que aquests comporten.

Crec que en Xenur no es preocupava per això o si més no mai ho va transmetre, fins i tot penso que no acabava de comprendre el concepte humà d’amistat. De fet es referia a mi en la seva llengua com Unitat Biològica Número 1 del Tercer Planeta del Sol, tot molt tècnic i distant. Tal cosa em sobtava perquè no era al primer ésser que coneixia de la terra i ni tan sols era amb el que passava més estona o pel qui més s’encuriosia, de fet semblava fascinat pels ocells i es passava hores contemplant el seu vol i acompanyant-los en ell.

– Al meu racó de la galàxia només volem els autoconscients. – Deia rient.

Anuncis

7 thoughts on “Amics llunyans – JORNADA 3

  1. Entre tots dos textos, finalment em deicideixo per donar el meu vot a aquest parell d’amics intergalàctics. L’elecció però no ha estat fàcil.

    M'agrada

  2. Quins amics més estrafolaris que teniu els dos! hehe Després de donar-hi moltes voltes, dono el meu vot al text d’en Guerau X. Casol. Moltes felicitats als dos, amics 😉

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s