Cordes – JORNADA 5

 

 

Guerau X. Casol

 

Grup: C

Rival: Cul-de-sac

 

Cordes

 

En veritat no sé si sempre he estat aquí o vaig nèixer fa una fracció de segon, sincerament no sabria apreciar la diferència entre els dos estats, encès i apagat, ja que els dos em són consubtancials, propis de la meva efímera natura. La realitat, la relativitat.

El cert és que aquí estic. Al meu voltant, centenars de milers de milions de membres de la meva espècie, del meu gènere. Un nombre infinit, difícil de quantificar o qualificar la magnitud de la nostra presència. Molt junts, pràcticament no em separa res dels meus germans i res els separa de la meva física.

De cop tot vibra, un esclat, la rosada dels colors i l’expansió. Però cada cop són més lluny els meus companys, no els veig, desapareixen en l’eternitud galàctica, veig com s’allunyen i els trameto la darrera informació de la meva solitud a través de les meves unitats mínimes, el darrer imput que els arribarà.

I tot torna a començar.

 

Tema: Autobiografia

161 paraules

 

Anuncis

6 thoughts on “Cordes – JORNADA 5

 1. Dues autobiografies enrevessades i dificils de valorar per la seva metafísica i ciència ficció. Però si he de triar em quedo aquesta per la seva física-metafísica quàntica i les cordes adjacents.

  M'agrada

 2. Bon relat, tens el meu vot. M’agrada com es descriu amb subtilesa la primera carrera i més important de la vida, una història anònima que queda en l’oblit deixant pas a una nova història, una nou camí ple de vida, més llarg, més pacient.

  M'agrada

 3. Tot i que el relat del rival és potser tècnicament millor, em decanto per aquest. És difícil fer un relat on el protagonista no sigui humà. Vull dir, fer-lo interessant, és clar. I aquest ho és. També és cert que no entenc un borrall de teoria de cordes i no sé dir fins a quin punt està ben “lligat” amb el tema físic. Però així i tot, m’ha agradat.

  M'agrada

 4. PARÀGRAF 3 – LÍNIA 3
  “…desapareixen en (l’eternitud) galàctica…” > La paraula “eternitud” no existeix. La paraula correcta per expressar el concepte pretès seria “eternitat”.

  PARÀGRAF 3 – LÍNIA 5
  “…el darrer (imput) que els arribarà.” > La paraula “input” és un anglicisme acceptat i incorporat al català. Com a tal, cal respectar la seva grafia original, sense substituir la “n” per “m”.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s