El correu del Tzar – JORNADA 1

 

 

Guerau X. Casol

 

Tema: Senyals

Grup: D

Rival: Contendent 4

175 paraules
 

El correu del Tzar

 

La situació anòmala que vivia tot l’Univers conegut per l’espècie humana era tràgica. Semblava que de cop tot púlsar catalogat hagués canviat els seu període de rotació a una velocitat de vertigen i això generava terribles malvestats en les regions properes a causa de l’emissió de massa electromagnètica, a poc a poc les regions més allunyades també en notaven les conseqüències.

Res tornaria a ser igual ja que aquest fet havia afectat a les rutes de navegació i a les comunicacions intergalàctiques. Científics destacats de tots els sectors intentaven esbrinar-ne les causes, però tot allò s’escapava de les seves mans i dels seus cervells modificats genèticament. Fins i tot els ordinadors i simuladors, prou afectats per les emissions dels púlsars, es veien incapaços de treure’n l’entrellat. L’espècie humana feia segles que en depenia totalment per als elaborats càlculs que es precisaven per mantenir l’ordre social i comercial a tot l’Univers.

A poc a poc varen sorgir humans poc avesats al pensament empíric que van assegurar que era un senyal diví.

L’obscurantisme va dominar aquella Era.

 

Anuncis

4 thoughts on “El correu del Tzar – JORNADA 1

 1. La situació d’embús intergalàctic m’ha recordat al que va passar dilluns passat a Barcelona amb la Renfe però a escala universal, és clar.

  Tens el meu vot pels cervells modificats genèticament. M’agrada que el transhumanisme entri de forma natural en els relats futuristes.

  M'agrada

 2. Sé que no li cal, però vull donar el meu vot a aquest relat per l’argument original i la pulcritud lingüística. Em queden dos dubtes: el títol i si els humans religiosos eren poc o molt avessats al pensament empíric. 😉

  M'agrada

 3. Anàlisi ortogràfic:

  TÍTOL
  “El correu del (Tzar)” > Desconec si la paraula en qüestió fa referència al substantiu genèric “tsar: títol d’emperador propi de l’antiga Rússia”, o bé correspon a un nom propi d’invenció de l’autor. En el primer cas, la paraula s’escriuria correctament amb “s” en lloc de “z”.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització, tot i quedar al límit del marge permès.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s