El Segle Blau – JORNADA 7

 

 

Guerau X. Casol

 

Grup: C

Rival: X-Criptor_B (Procomuns)

 

El Segle Blau

 

La notícia s’havia esbombat arreu de tot el planeta amb una velocitat increïble. Les pantalles hologràfiques n’anaven plenes, els mitjans de comunicació ho difonien a tort i a dret, tothom n’havia estat informat. No era per a menys, una notícia com aquella canviaria la vida dels pobladors d’arreu del globus i la dels seus descendents.

El petit úrsid es va gratar la galta mentre manipulava l’holopantalla perquè li donés més informació sobre el descobriment més recent i al·lucinant de la seva espècie. A la pantalla s’hi podia veure un petit planeta a cent anys-llum d’on ell estava. Un planeta que no només contenia aigua líquida en el seu si, n’estava ple!!! Pràcticament tres quartes de la seva superfícies en tenia!!!

No van trigar gaire els alts comandaments de la secció d’exploradors en preparar les naus estel·lars per anar a la caça d’aquell petit tresor blau. Però encara caldria esperar cent anys.

 

Tema: El mar

151 paraules

 

Anuncis

4 thoughts on “El Segle Blau – JORNADA 7

 1. En aquest cas repartiré el meu vot. Empat. Els dos textos tenen una idea potent, però trobo a faltar aquell detall que trenqui una mica l’esquema, em faci sentir intensitat i tenir clar el meu vot.

  M'agrada

 2. PARÀGRAF 2 – LÍNIA 4
  “…un petit planeta a cent (anys-llum)…” > Preferiblement, la paraula composta “any llum”, entesa com a mesura de distància astronòmica, s’escriu separada i sense guió.

  PARÀGRAF 2 – LÍNIES 6/7
  “Pràcticament tres (quartes) de la seva superfícies en tenia!!!” > S’aprecia una incoherència en la construcció de la frase: caldria dir “tres QUARTS de la seva superfície” o bé “tres quartes PARTS de la seva superfície”.

  PARÀGRAF 2 – LÍNIES 6/7
  “Pràcticament tres quartes de la seva (superfícies) en tenia!!!” > El nombre del substantiu assenyalat no concorda ni amb el nombre de l’adjectiu ni amb el de l’article que l’acompanyen.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 3. Un bon treball, potser un xic clàssic. La menció al petit úrsid és molt gràfica i sentimental i en col·loca en un tres i no res en el context de la història.
  Una història que agrada, però no aconsegueix emocionar-te. El problema és que el relat del seu contendent pretén tot el contrari.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s