Hàbit funcionarial – PRE-QUALIFICACIÓ (3)

 

 

Guerau X. Casol

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació (3) – Anada

Rival: Txisky

 

Hàbit funcionarial

 

La delimitació mai havia estat clara va pensar el funcionari mentre es gratava la closca, no era gens comú que li encarreguessin una cartografia fronterera i menys encara a la frontera amb els Terrànids, però era cert que figurava en el títol dotze apartat set com una de les seves funcions i tasques executives. Va especular amb quina cara deuria fer el polític de torn que així ho va consignar.

Per sort els menestrals de les parts limítrofes tenien ben clar fins on arribaven les seves propietats així que no havia pas de ser gaire difícil acabar la tasca i desar-la a l’arxiu pertinent del registre governamental.

El que el feia patir era una planta de generació per electròlisi, que segons els càlculs quedava mig fora mig dins de la jurisdicció però que segons el registre parcel·lari era en territori nacional. No hi havia manera de fer-ho quadrar així que només li quedaven dues opcions, fer els ulls grossos, o tancar-se a l’holomesurador un parell de setmanes i prendre’s seriosament la seva tasca.

Dit i fet, s’ho va mirar de reüll i ho va registrar tal i com sortia anotat al registre governamental. Després, a esmorzar.

 

Tema: Frontera

196 paraules

 

One thought on “Hàbit funcionarial – PRE-QUALIFICACIÓ (3)

  1. Els dos relats m’han agradat molt i m’ha costat decidir-me, però tenint en compte el tema “frontera” li dono el meu vot al aspirant A, per ser mes fidel al tema i per la referència a la suposada apatia funcionarial.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s