Pravda o la realitat – JORNADA 6

 

 

Guerau X. Casol

 

Grup: C

Rival: Dr Who

 

Pravda o la realitat

 

El programa havia agafat tanta volada que la majoria d’esports i obres d’art que abans generaven un alt volum d’espectadors havien quedat eclipsades. Bona part de les competicions esportives havien desaparegut en els darrers deu anys d’emissió del programa, la gent no solia perdre el temps veient com competien un parell de suats sonats.

En Luca tenia una cita després de la seva feixuga feina. Estava molt cansat però evidentment era dia de programa especial i no se’l podia perdre de cap manera, fer-ho era força malvist i a més provocava que a la feina et fessin el buit. Si volia ascendir i jugar a la divisió dels grans li calia saber tot el que havia passat el dia anterior, així com comentar les diferents línies que podia presentar l’argument d’ara endavant.

Simplement va arribar a casa i l’holopantalla es va connectar, el microones va treure una gran safata de menjar sense oxidants ni greixos saturats i la butaca es va posar en una posició que li permetia absorvir l’abundant informació que el programa li oferia.

“Un diumenge perfecte”, va pensar.

 

Tema: Reality show

181 paraules

 

Anuncis

3 thoughts on “Pravda o la realitat – JORNADA 6

 1. PARÀGRAF 1 – LÍNIES 1 a 3
  “…la majoria d’esports i obres d’art que abans generaven un alt volum d’espectadors havien quedat (eclipsades)…” > Quan dins d’un mateix sintagma nominal hi ha dos o més noms de gènere diferent amb un adjectiu comú, s’ha de triar la forma no marcada de l’adjectiu, és a dir, la masculina.

  PARÀGRAF 3 – LÍNIA 4
  “…posició que li permetia (absorvir) l’abundant informació…” > La paraula “absorbir” s’escriu amb “b” i no pas amb “v”.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 2. El meu vot és per aquest text. El tomb final, quan acaba disfrutant, m’ha semblat tan emprenyador com original. Felicitats!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s