Transcendència – JORNADA 4

 

 

Guerau X. Casol

 

Grup: C

Rival: Deòmises

 

Transcendència

 

Tot allò que restava per fer estava realitzat amb la màxima professionalitat, els científics sabien que s’hi jugava la humanitat en tota aquella empresa col·lectiva que havia suposat una inversió de milers d’anys i milions de vides humanes. Però finalment els càlculs ja estaven fets i en teoria tot l’experiment havia de funcionar, si més no en el pla teòric els havia de servir per ascendir a un nou estat de consciència deslligat de la matèria.

L’eina que el duria a terme ja estava preparada per realitzar els centenars de protocols que calia activar abans de dur a terme el procés. Un cop s’encengués ja no hi hauria marxa enrere, la darrera acció que faria un humà seria pitjar el botó de confirmació.

Ningú ho va fer mai, era una càrrega massa feixuga per a qualsevol ésser.

 

Tema: Responsabilitats

137 paraules

 

Anuncis

3 thoughts on “Transcendència – JORNADA 4

 1. M’ha agradat aquest relat i, abans de llegir el teu contrincant, tenies molt a favor per rebre el meu vot. La temàtica transhumanista queda prou ben lligada. Malauradament, el teu rival ha fet un relat igualment enginyós i, des del punt de vista tècnic, més acurat. Per exemple, la primera frase podria ser més clara amb una altra puntuació i el diacrític del “què” de la segona línia. Són petits detalls que decideixen enfrontaments com aquest, contra bons rivals.

  Liked by 1 person

 2. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 2
  “…els científics sabien (que) s’hi jugava la humanitat…” > Pel context i l’estructura de la frase es dedueix que aquest “que” és interrogatiu, i per tant hauria d’anar accentuat.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 3. Suposo que no serveix de gaire dir-ho ara, però vull que sàpigues que -igual que Àtoms- jo també vaig decantar el meu vot només per la precisió tècnica del contrincant. El tema i l’estructura estan a la mateixa alçada. Ànims, és un bon relat!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s