Càstig – JORNADA 6

 

 

Inspector Snake

 

Grup: A

Rival: Rizo_will

 

Càstig

 

Només entrar a casa, he sentit tres colps secs provinents de la sala. El meu cor s’ha accelerat mentre m’hi apropava amb sigil; he encès el llum i no he vist ningú. He volgut pensar en la possibilitat que foren els veïns. Tanmateix, després, mentre em posava el pijama a l’habitació, m’ha arribat la veu llunyana de la meua dona morta: xiuxiuejava el meu nom una vegada i una altra, allargant les síl·labes. Tremolant, amb rapidesa, he anat al corredor, he obert el lavabo, el traster, he mirat racons, però res. Aleshores, he vist la seua ombra fugissera al fons del passadís. «On ets?», he cridat. Per resposta, he obtingut una rialla burlanera que inundava tota la casa. M’he vestit i he intentat eixir, però ha aparegut de sobte, davant la porta, amb expressió desafiant. He retrocedit, amb la falsa sensació que havia patit un infart.

Els ensurts han continuat, dosificats, durant més d’una hora. Després, ja sol, m’he tranquil·litzat, a poc a poc, assegut al sofà. Una vegada alleujat, no he pogut reprimir el plor. He mirat la seua fotografia, damunt del moble, amb la seguretat que em visitarà un altre dia, com fa cada cert temps.

 

Tema: Fenòmens paranormals

198 paraules

 

4 thoughts on “Càstig – JORNADA 6

  1. Voto aquest relat pel ritme i perquè passa de l’angoixa a una certa normalitat final amb molta elegància i naturalitat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s