Enemic a prop – JORNADA 3

 

 

Inspector Snake

 

Grup: A

Rival: Nolwenn

 

Enemic a prop

 

El meu germà sempre m’ha amargat l’existència. Sóc conscient que les disputes entre els fills d’una mateixa mare són habituals. Però, en el nostre cas, hi ha una víctima i un ésser sense escrúpols.

Tota la vida ha estat ell el germà intel·ligent. Quan érem petits, utilitzava la seua astúcia per aconseguir que la mare em renegara injustament. Li feia creure que era jo qui havia trencat un pitxer o embrutat el lavabo amb la granereta del vàter.

Uns anys després, es burlava de mi si no tenia núvia. I si en tenia, feia servir les seues habilitats de seductor perquè jo em quedara sol. Les meues relacions acabaven de seguida, entre fortes discussions amb les xiques.

Tot i ser ell més llest, la seua enveja es despertava quan jo trobava alguna feina decent. Aleshores, es feia amic dels meus companys i els contava mentides sobre mi. Després, tots em miraven amb desconfiança, l’ambient s’enraria, hi havia enfrontaments i acabaven fent-me fora.

Fa poc, va assassinar el meu psiquiatre. I per la seua culpa, ara estic tancat en aquesta cel·la.

 

Tema: Germans

180 paraules

 

2 thoughts on “Enemic a prop – JORNADA 3

  1. M’agrada aquest microrelat sobre les disputes entre germans, un germà amb molta mala llet i una obsessió per la seva còpia, m’agrada la subtilesa amb què ens mostra el fatal fet de ser bessons arribant al punt d’assassinar l’únic testimoni confident de la relació amb el seu germà i carregar-li el mort a l’altra, un crim perfecte. Bon relat, té el meu vot.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s