Reclutament – JORNADA 4

 

 

Inspector Snake

 

Grup: A

Rival: Nolwenn

 

Reclutament

 

M’han contractat després de tres minuts d’entrevista, tot dient que el mecanisme de la feina no és complicat. «És cert que alguns clients són més amables que altres, però això és com tot», ha aclarit, desimbolt, el director. Sabia que no s’exigia experiència prèvia en l’àmbit comercial, però no esperava haver de començar a treballar el mateix dia. He objectat que si no calia una formació abans a càrrec de l’empresa, tal com es deia a l’anunci. El gerent li ha restat importància a eixe punt mentre somreia: «Tots aprenem treballant, no? Vostè té bones dots per al lloc. A la feina!». Després, no ha volgut escoltar-me i, amb suavitat, però amb determinació, m’ha espentat cap a la porta. M’he vist al carrer davant el meu cotxe, amb la maleta a una mà i la llista dels clients a visitar a l’altra. És agradable que, d’entrada, confien en les teues habilitats. Tanmateix, la inexperiència i el fet que m’hagen proporcionat una pistola em tenen un tant intranquil.

 

Tema: elecció lliure

167 paraules

 

7 thoughts on “Reclutament – JORNADA 4

 1. L’altre m’ha agradat molt. Potser l’haguera retallat un poc. Però eixa pistola del final d’aquest relat m’ha guanyat. Així doncs vot per a “Reclutament”.

  M'agrada

 2. Un luxe començar amb una bossa de clients, creieu-me. El que no em quadra són els escassos minuts que li han dedicat per seleccionar-li. Permeteu-me que li digui que aquesta ETT a la qual s’ha presentat no ha de ser de les millors en el tema de RRHH, però el món laboral està així de boig. Una cartera sota el braç i un cotxe a la porta… vostè ens amaga que va a treballar per a una gran empresa, a mi no m’enganya. Li dono el meu vot, de confiança i literari. És allò de la pistola el que em descol.loca . Per a què tant de soroll, existint els ganivets de matar taurons?

  M'agrada

 3. Difícil elecció perquè els dos contendents estan molt igualats. En aquest cas emetré un vot per a cada un d’ells. En aquest cas, tot i que el final s’entreveu, m’agrada la desimboltura de les frases i la frescor amb la que t’acaba parlant de la pistola.

  M'agrada

 4. Interessant relat. El final no me l’esperava d’aquesta manera. Li dono el vot per l’originalitat i el tractament d’un tema tan trinxat com és una oferta de feina.

  M'agrada

 5. Enhorabona pel teu relat. Tocas la fibra de la precarietat laboral i els treball “Tot a cent”, baixa formació, baixos sous i màxima exigència, que en aquest cas traspassa tots els límits al ús.
  Tantmateix, el meu vot a estat pel teu contendent, et dono la meva enhorabona.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s