Testimoni – JORNADA 1

 

 

Inspector Snake

 

Grup: A

Rival: Cul-de-sac

 

Testimoni

 

M’escoltaven amb atenció. Jo relatava els fenòmens que observava a l’hospital. El moment de la mort d’un pacient: sovint hi havia coses sorprenents. En els anys en què vaig exercir d’infermera, vaig veure ànimes separant-se del cos, persones rejovenides de sobte per uns instants… Infinitat d’experiències inexplicables: descàrregues elèctriques, imatges d’una vida sencera en l’abraçada final, veus emeses per cossos ja morts…

És clar que hi havia gent que no em creia. Però molts sabien que no era l’única infermera que explicava vivències d’aquest tipus. Els presentadors dels programes de televisió, per exemple.

Reconec que em vaig obsessionar una mica amb tot allò, que em vaig fer addicta al que podia experimentar quan els malalts traspassaven. Potser és per això que una nit, cansada de visitar un pacient en un estat dèbil etern, el vaig agafar del coll amb les dues mans. Aquella vegada no vaig aconseguir veure-hi cap fenomen estrany. Ja no n’he vist mai més, senyoria.

 

Tema: El moment de la mort

158 paraules

 

6 thoughts on “Testimoni – JORNADA 1

  1. Dos relats d’un nivell molt semblant, dues històries interessants amb girs finals bons. En aquest cas, però, em decanto per aquest per les imatges que inspiren les descripcions del procés de la mort.

    M'agrada

  2. En aquesta ocasió repartiré el meu vot. Els dos relats m’han semblat eloqüents, amb els seus moments àlgids i una decadència sentida. Felicitats a ambdues parts!

    M'agrada

  3. Altre cop dos escrits molt igualats, però el final sorprenent d’aquest em fa inclinar la balança al seu favor. Així que voto per ell.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s