etcefrep mirC – JORNADA 4

 

 

Javert

 

Grup: B

Rival: Cul-de-sac

 

etcefrep mirC

 

És la nit qui acaba devorant lentament la solitud d’aquest crim perfecte.

El darrer raig de llum de la tarda, finíssim com la recta perfectament plana del seu propi electrocardiograma, s’enfonsa en la blavor dels seus ulls, fixes en aquell punt del parc, ara abandonat i buit, com qui busca sabent que no trobarà, perduts en l’horitzó de successos de la seva pròpia vida.

Que…

Asseguda al banc, té temps de sentir la gravetat de la terra prendre possessió de la seva sang, demanant-la a crits ara que el motor que la impulsava a trencar els límits de la física s’ha aturat. De sobte pesa una tona en coagular-se el plasma, i mentalment s’imagina per darrera vegada somrient per la fal·làcia que no obstant, si pogués, encara correria rere el seu assassí.

Que n’és…

Ho sap. Coneix els límits del seu cor malalt. I ell també. Però ella es deixa fer. Es deixa matar. Interiorment replica el cruixit d’aquelles passes que s’allunyen amb el crepitar cada cop més trist del seu múscul de vida.

Que n’és d’estúpid…

—Ja no t’estimo —mormola ell, desfent la unió de dues mans que han restat unides vint anys.

Que n’és d’estúpid l’amor.

 

Tema: Crim perfecte

199 paraules

 

5 thoughts on “etcefrep mirC – JORNADA 4

 1. Aquí queda clar que una frase té més punts de ser mortal que la coartada més ben trenada. Bon text, que, segurament fins al final, competirà frec a frec amb el seu rival.

  d.

  M'agrada

 2. Tot i que l’altre microrelat també el trobo molt bo, em quedo amb aquest per l’aconseguida sensació d’angoixa que transmet.

  M'agrada

 3. M’agrada l’estil experimental d’aquest microrelat. Té el meu vot. Trobe que la narració és original i funciona. Un crim d’amor -de desamor- que podem entendre com l’efecte de l’abandonament o com alguna cosa més. Molt bé.

  M'agrada

 4. En aquesta ocasió repartiré el meu vot. Del primer m’ha agradat el concepte de crim. Del segons la interconnexió entre la història i el que realment vol dir. Ehorabona a ambdues parts!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s