Sessió Wolfa – SEMIFINALS

 

 

Javert

 

Eliminatòria: Semifinals – Tornada

Rival: Òliba

 

Sessió Wolfa

 

Aquesta nit el galliner és buit i m’assec a la butaca més propera a la sortida. Uns metres més avall, a la platea, un mar de bruses drapades i barrets d’ala ample es belluguen incòmodes.

El far blanc i negre del projector es barreja amb el fum gris del tabac i recorda vagament l’atmosfera reflectida a la pantalla, potenciant la immersió de l’espectador en l’escena. L’olor de mantega fosa escampada damunt de les crispetes és tan intensa que posa els pèls de punta.

Una senyora xiscla.

Somric.

En Lon Chaney acaba de transformar-se entre renecs de violí i trompetes esquerdades i sembla més un galant massa pelut acabat de pentinar que l’home llop que s’alça amenaçador en primer pla.

Gruny.

Bon intent, però fallit.

A terra, l’Evelyn Ankers jau, ni un cabell fora de lloc, les cames encreuades i el braç dret alçat, protegint-se teatralment del monstre.

Un altre crit, seguit del xiulet d’un policia.

Al carrer.

Haig d’abandonar els tacons i la pamela i marxar.

Quan trobin el cadàver nu, jo, sempre distingida i elegant, ja travessaré la boirina del bosc, agraint entre udols a la lluna el do de poder anar al cinema cada nit de lluna plena.

 

Tema: Licantropia

200 paraules

 

4 thoughts on “Sessió Wolfa – SEMIFINALS

 1. Dos textos molt potents que provocaran una lluita aferrissada per la victòria. El meu vot es queda en aquest text, pel punt humorístic de l’home-llop disfressat per veure una pel·li al cine una nit de lluna plena, i a sobre un clàssic de terror!

  M'agrada

 2. Entenc que és un assassinat en 3D: el fictici a la pantalla i el real que esdevé unes butaques una mica més avall del galliner. Hi hauria canviat policia per acomodador però això és una observació tan pròpia com innecessària. M’han encantat tots i cadascun dels passos que han portat a convergir cap a aquest paral·lelisme, l’harmònic desenllaç tan pacífic com la mort on no hi ha impuls ni sobresalts. El meu vot és per a aquest enginy, si m’ho permeten, per la seva dolçor de cap a peus. El títol: una cucada.

  M'agrada

 3. M’ha costat molt decidir-me. Em decanto finalment per aquest relat perquè m’ha agradat la frescor amb què s’ha abordat el tema.

  M'agrada

 4. Perquè és un relat molt ben trenat, una bona història, per l’astúcia de la protagonista i les referències al clàssic cinematogràfic, aquest microrelat té el meu vot. Tot i que l’altre relat està molt bé, aquest m’ha agradat molt, bon microrelat.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s