Laia en Cinemascop – 1/4 DE FINAL

 

 

Javert

 

Eliminatòria: 1/4 de Final – Anada

Rival: Senyor Cordills

 

Laia en Cinemascop

 

Panteixant alenades d’amor en cada gota de suor, en Miquel observava el món des de la cabina de projecció del seu capgròs, pendent de no perdre un sol moment de vista, en el format panoràmic de la carcassa que feia les feines de boca, la dolça Laia, que uns metres per davant, feia trinar la gralla al so de la Presó de França.

En Miquel lluïa el Pallasso trist perquè contrastava amb el somriure etern que gastava, les mans enguantades per no espantar els nens amb aquells dits barallats amb la “normalitat” dels dits dels altres, el ressò del seu cau per obviar les reaccions de felicitat desmesurada i incontrolable quan un petit es destacava d’entre la multitud per entaforar una moneda a la guardiola, demanant-li a canvi uns saltirons a ritme dels gegants.

Ja li estava bé, el món així, a en Miquel; la seva minusvalidesa el permetia gaudir de la Laia en Cinemascop. I de tant en tant, panteixar alenades d’amor quan la seva grallera, recuperant l’alè, girava gràcilment el seu somriure etern, el saludava amb la mà enguantada per no espantar la quitxalla i controlant amb mesura la seva felicitat, esbossava un “Je t’aime” silenciós.

En Cinemascop.

 

Tema: Festa Major

200 paraules

 

Anuncis

One thought on “Laia en Cinemascop – 1/4 DE FINAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s