Autoretrat – JORNADA 4

 

 

Jordillo

 

Tema: elecció lliure

Grup: B

Rival: Cirà del Bar Gerard

199 paraules
 

Autoretrat

 

Trobo que no queda polit. I la veritat, les arrugues en el vestit no calen. Es pot donar una imatge desenfadada, amb la roba perfectament planxada. I fixa’t en les sabates. Brutes. Vol donar una imatge de pobre, de deixa’t . Però jo no ho comparteixo pas. Es pot ser ‘artista’ sense anar tant desmanegat. I mira’l , assentat de qualsevol manera i despentinat. Es que un artista no pot ser una persona corrent? Una persona que es pentina i es neteja les sabates? Ah! Si, és clar. Ara em sortireu amb l’artista-dandi. Maniqueus. O un deixat, o només façana. Doncs no. Per mi , pot ser un artesà. Les seves eines: els pinzells i les pintures. Aquesta obra en la que esta ara. Aquest quadre. No em queixo dels detalls. De fet, m’agraden. La taula. El sofà sembla còmode. La finestra i el paisatge. Tot això, esta molt bé. Jo em queixo de mi. La gent és a mi, a qui mirarà sempre, allà on sigui que em pengin. I, la veritat, hagués preferit que m’hagués fet més polit. El que dona la cara, sóc jo. I a mi m’agrada anar planxat i pentinat. Encara que estigui treballant.

Anuncis

7 thoughts on “Autoretrat – JORNADA 4

  1. Em decante per aquest. Tot i que no ha estat fàcil la veritat. Tenen els dos un esquema semblant que ens va donant pistes subtils abans de l’esclaridor final, aquest el veig més redó.

    M'agrada

  2. La temàtica de l’altre m’ha agradat molt, però aquest m’ha atrapat des del principi i m’he vist un poc en el cuadre, amb el joc subtil de l’ego. Tens el meu vot!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s