Tertúlia – JORNADA 8

 

 

Jordillo

 

Tema: Tertúlia

Grup: B

Rival: Cul-de-sac

195 paraules
 

Tertúlia

 

El món està ple d’invents que han fracassat. I no necessàriament perquè fossin dolents, o estiguessin equivocats. El cas que us explicaré, és de fa un segle, cap allà els volts de l’any 2.510 Els arqueòlegs havien trobat un gran jaciment de veu d’uns 500 anys d’antiguitat en perfecte estat de conservació. Amb els filtres de temps, havien separat unes 120 hores d’àudio, corresponents a uns 120 dies diferents. Hi havia gran expectació. Però els resultats mai es van fer públics. I la recerca de més jaciments d’àudio, va quedar en l’oblit durant uns 100 anys. ¿Què va passar? Els tècnics que van escoltar les audicions es van trobar que totes començaven igual : “La tertúlia de la ràdio”. Però no és que totes tinguessin el mateix començament. Sinó que en totes, es deia pràcticament el mateix. I a més a més, les veus eren les mateixes quasi cada dia. Els tècnics, es van pensar que els filtres no funcionaven bé. Van fer molts retocs a l’invent. Però no van notar gaire diferència. I van concloure, equivocadament, que el problema era l’invent. Això eren els temps en que encara no s’havia trobat el jaciment d’Internet.

Anuncis

6 thoughts on “Tertúlia – JORNADA 8

 1. Jordillo,
  Difícil decisió.Un gran enfrontament.
  El meu vot és pel teu relat!
  Una crítica punyent. Faig meves les teves paraules desitjant que, en optar pel fons, em quedi tan sols sigui una mica de la forma en com escrius, de com està de ben escrita la.teva història!

  M'agrada

 2. També tiro floretes al relat de Cul-de-sac, però voto el d’en Jordillo. L’elecció és difícil però els detalls de vegades ens ajuden a decantar-nos. I aquest en té d’exquisits.

  d.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s