Tic-tac – JORNADA 6

 

 

Jordillo

 

Tema: Assassins

Grup: B

Rival: Dofla

198 paraules
 

Tic-tac

 

Quan vaig descobrir la realitat del que estava passant, ja feia temps que sospitava que alguna cosa no anava bé. N’havia parlat amb especialistes. Amb vells artesans, dels que saben llegir un engranatge. Tots coincidien. Alls fins on ells, i jo mateix, sabíem, els rellotges sempre s’havien dedicat a marcar el temps. I a comptar-lo. Però sense cap mes pretensió. Fos quin fos el mecanisme que els fes funcionar, l’objectiu d’aquests aparells era purament informatiu. I sense establir cap relació amb el propietari, usuari o observador del rellotge en qüestió.

Com ho vaig saber? Com vaig descobrir aquesta conxorxa? Senzill. Per la quantitat de gent que marxava abans d’hora. No era normal aquesta falta de puntualitat. Així que alguna cosa tenia que veure el temps. Investigació. Els rellotges. S’havien convertit en assassins del temps. Cada minut que passava, ja no era un minut mes en la vida d’aquell desgraciat, sinó un minut menys. S’havien apoderat del temps, i el mataven poc a poc. Minut a minut. Segon a segon. Com un compte enrere.

Allò va ser fa molt de temps. No puc saber quant. No queda ningú per preguntar. Així que finalment, posaré en hora aquell vell rellotge.

Anuncis

4 thoughts on “Tic-tac – JORNADA 6

  1. Els dos estan molt bé. Jo donaria 2 punts a cadascun dels relats, però com que el David hi intervendria dient que només se’n pot donar 1, doncs això, 1 punt per barba.

    M'agrada

  2. Voto pel relat d’en Jordillo, entre altres qualitats, perquè és real.Encara que potser els assassins siguem nosaltres I el rellotges només una coartada.
    Potser……..
    Gràcies Jordillo.Ho pensaré. .

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s