El bes – JORNADA 2

 

 

Kuaestor

 

Grup: D

Rival: Guerau X. Casol

 

El bes

 

Tenia por de que aquell sopar d’ex-alumnes em deixara despagada. Perquè jo tenia un pla: Havia decidit dir-li que m’agradava, que volia estar amb ell. M’auto-convencia pensant que era el destí qui ens havia citat.

No era el meu millor moment per buscar-lo, però esperant el millor moment havia passat tota una vida. Si el destí havia entrecreuat de nou les nostres vides traient-me de la meua vida tranquil·la, ordenada i aparentment plena, jo no anava a desaprofitar l’oportunitat.

Després de sopar el vaig buscar amb la mirada.

—Anem a fer un passeig? —vaig dir.

—Anem —va respondre.

Era el meu somni. Estava afamada d’ell, no volia deixar-lo escapar de nou. Moria de ganes de fer-li un bes, sentir-me lliure i poderosa, sentir-me la dona més feliç del món. Volia besar i ser besada. En un moment ocurrent de la conversa vaig exagerar una rialla, tirant el cap enrere. M’agafà decididament per la cintura, em dugué cap a ell, fixà la mirada en els meus llavis, lentament em mirà als ulls i somrigué. Em posà els braços al voltant del coll i mentre jugava amb el meu cabell em besà.

Va ser  com tornar a casa, trenta anys després.

 

Tema: elecció lliure

199 paraules

 

4 thoughts on “El bes – JORNADA 2

  1. Voto per aquesta història bonica de l’amor que perdura en el temps malgrat tot i la felicitat que un sol bes et pot proporcionar, fins i tot literari.

    M'agrada

  2. Em sento còmplice del teu relat per haver fantasiejat en alguna ocasió amb el bes d’un amor platònic. M’agrada la sinceritat amb què es narra la inquietud i la determinació del personatge. Realitat o ficció… tens el meu vot.

    M'agrada

  3. Potser hi ha algun tòpic però en el seu conjunt no deixa de ser una petita història (o gran per qui tingui el desig) força arrodonida. El meu vot és compartit en aquest duel.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s